اختتامیه یازدهمین دوره جشنواره درون دانشگاهی حرکت

۱۱ دی ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۱ کد : ۱۶۷۳۱ خبر روز اطلاعیه ها
آیین اختتامیه یازدهمین دوره جشنواره درون دانشگاهی حرکت ویژه دستاوردهای انجمن های علمی دانشجویی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار گردید.
اختتامیه یازدهمین دوره جشنواره درون دانشگاهی حرکت

آیین اختتامیه یازدهمین دوره جشنواره درون دانشگاهی حرکت ویژه دستاوردهای انجمن های علمی دانشجویی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور دکتر عبدالله معتمدی، سرپرست دانشگاه، مهندس هادی عسگری، مدیرکل معاونت فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر معصومه اسمعیلی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاه، اعضای شورای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی و برگزیدگان این جشنواره برگزار شد.

در این مراسم که چهارشنبه، 8 دی ماه در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، انجمن های علمی دانشجویی برتر در 7 بخش رقابتی"انجمن علمی دانشجویی برتر"، "فعالیت علمی خلاقانه"، "نشریه"، "مسابقه علمی"، "محتوای دیجیتال"، "کتاب"، "بخش ویژه"، معرفی و تقدیر شدند.

گفتنی است انجمن علمی دانشجوی علوم قرآن و حدیث با استاد مشاوری دکتر روح الله محمد علی‌نژاد عمران و دبیری آقای مهدی اسماعیلی عنوان شایسته تقدیر را کسب نمود.