برگزاری همایش یادمان علامه‌طباطبائی(ره)2

۲۹ آبان ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۳۸۸ خبر روز
همایش یادمان علامه‌طباطبائی(ره)2 اندیشه های فرهنگی و اجتماعی علامه طباطبائی(ره) در سالگرد آن عالم گرانقدر با حضور صاحب نظران در دانشگاه علامه طباطبائی(ره) برگزار شد.
برگزاری همایش یادمان علامه‌طباطبائی(ره)2

در افتتاحیه این همایش که در کتابخانه مرکزی برگزار شد،  دکتر غلامعلی حداد عادل، دکتر وحید شالچی، دکتر سید جلال دهقانی فیروزآبادی و دکتر عباس اشرفی به ایراد سخنرانی پرداختند.

بعد از مراسم افتتاحیه،  سه نشست با ارائه دوازده مقاله به طور موازی در دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار شد و دوستداران علامه طباطبائی(ره) از بیان اندیشه های ایشان بهره مند شدند. در پایان در جلسه ای که با حضور تنی چند از اساتید و صاحب نظران در دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار شد، نتیجه نشست های برگزار شده جمع بندی شده و در خصوص برگزاری یادمان علامه طباطبائی (ره) در سالهای آتی و محور های آن بحث و تبادل نظر شد.

گزارش تصویری همایش: