مراسم گرامیداشت روز پژوهش

۲۷ آذر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۷۴۴ خبر روز
مراسم گرامیداشت روز پژوهش دوشنبه 25 آذرماه 1398 در اتاق شورا دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار شد.
مراسم گرامیداشت روز پژوهش

مراسم گرامیداشت روز پژوهش دوشنبه 25 آذرماه  1398 در اتاق شورا دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار شد. در این جلسه که با حضور هیئت رئیسه محترم، مدیران گروه های آموزشی، اساتید محترم، کارکنان اداری، سرکار خانم دکتر تیشه یار و جناب آقای دکتر حمیدرضا آیت اللهی( به عنوان میهمانان ویژه) تشکیل شد، پس از تلاوت آیاتی چند از قرآن مجید، گزارش مختصری از فعالیت های پژوهشی دانشکده توسط جناب آقای دکتر صالح حسن زاده(معاون محترم پژوهشی دانشکده) ارائه شد و ایشان ضمن ترغیب اساتید محترم به فعالیت بیش از پیش در زمینه پژوهش، به لزوم استفاده حداکثری از ظرفیت های حوزه و دانشگاه در حل مشکلات اجتماعی اشاره کردند و تعامل متقابل حوزه و دانشگاه را در امور پژوهشی امری مهم دانستند. جناب آقای دکتر عباس اشرفی(ریاست محترم دانشکده)نیز به ایراد سخنرانی کوتاهی در زمینه پژوهش دانشکده پرداختند. سرکار خانم دکتر تیشه یار نیز ضمن ارائه گزارشی از روند توسعه فعالیت های پژوهشی بین المللی دانشگاه، به ظرفیت های روابط پژوهشی بین المللی اساتید و دانشجویان دانشکده الهیات و معارف اسلامی اشاره کردند. سپس جناب آقای دکتر حمیدرضا آیت اللهی سخنرانی خود را حول محور آموزش بر اساس مسئله محوری به پیش بردند و با بیانات شیوای خود در تفاوت "سوال" و "مسئله"، از اساتید محترم خواستند تا دانشجویان را به سمت پژوهش در راستای حل مسائل درونی خود رهنمون سازند.

در پایان مراسم پس از تبادل نظر و گفتگوی اساتید محترم حول ارتقاء سطح پژوهش دانشکده، از پژوهشگران برتر دانشکده تجلیل شد.  از جناب آقای دکتر عنایت شریفی بعنوان پژوهشگر برتر(نفر اول)، جناب آقای دکتر محمد کاظم شاکر پژوهشگر برتر (نفر دوم) ، جناب آقای دکتر روح اله محمد علی نژاد عمران پژوهشگر برتر (نفر سوم)، سرکار خانم زینب اخباری پژوهشگر برتر مقطع دکتری، سرکار خانم سارا حیدری پژوهشگر برتر مقطع کارشناسی ارشد و سرکار خانم مریم پرویزی کارشناس برتر پژوهش دانشکده تقدیر به عمل آمد.