برگزاری وبینار بین المللی منجی گرایی و آینده پژوهی جهان از منظر ادیان

وبینار بین المللی منجی گرایی و آینده پژوهی جهان از منظر ادیان برگزار شد.

۱۶ آبان ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۲۵۶ خبر روز
وبینار بین المللی منجی گرایی و آینده پژوهی جهان از منظر ادیان ، امروز 15 آبان در دو نوبت صبح (9/30 تا 12) و بعد از ظهر (15 تا 17/30) برگزار شد.
 وبینار بین المللی منجی گرایی و آینده پژوهی جهان از منظر ادیان برگزار شد.

پنجشنبه نیمه آبان ماه 1399، به همت گروه فلسفه و کلام اسلامی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی، وبینار بین المللی منجی گرایی و آینده پژوهی جهان از منظر ادیان در دو نوبت صبح (9/30 تا 12) و بعد از ظهر (15 تا 17/30) برگزار شد.

این نشست که با استقبال قابل توجهی از مخاطبان رو­به ­رو شد، پس از قرائت قرآن کریم و گزارش دکتر علی کربلایی پازوکی (دبیر علمی نشست)، برنامه نشست با پخش سخنرانی افتتاحیه دکتر حسین امیرعبداللهیان (مدیر کل امور بین الملل مجلس شورای اسلامی) با عنوان منجی­ گرایی و آینده صلح و امنیت در خاورمیانه، آغاز شد.

پس از آن، دکتر غلام­رضا گودرزی (استاد دانشگاه امام صادق علیه السلام)، دکتر اسکار مولیناس (استاد دانشگاه آتونوما مکزیک)، حجت الاسلام دکتر غلام­رضا بهروزی لک (عضو هیئت علمی دانشگاه باقر العلوم علیه السلام)، پرفسور منموهان سادانا (سخنران مدعو از هندوستان) و حجت الاسلام دکتر علی کربلایی پازوکی (رئیس گروه فلسفه و کلام اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی) درباره ابعاد گوناگون مرتبط با منجی گرایی مانند عدالت، عقلانیت و معنویت سخنرانی کردند.

در نوبت بعد از ظهر نیز، حجت الاسلام دکتر رحیم کارگر (عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)، دکتر محمد رحیم عیوضی (عضو هیئت علمی دانشگاه شاهد)، حجت الاسلام سید محمد مهدی افضلی (مدرس دانشگاه اشراق هرات)، حجت الاسلام دکتر روح الله شاکری (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و رئیس دانشگاه معارف اسلامی قم)، حجت الاسلام دکتر محمد معینی ­فر (عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب) به ارائه سخنرانی خود درباره جنبه ­های مختلف منجی گرایی مانند صلح و امنیت، فضیلت­ محوری و نیز سوء استفاده از عنوان منجی پرداختند.

سخنرانی ضبط شده دکتر رامون کروسس (استاد دانشگاه آتونوما مکزیک) به عنوان آخرین برنامه نشست ارائه شد.

در بخشی از برنامه بعد از ظهر، مقاله دکتر محمد هادی همایون (استاد دانشگاه امام صادق علیه السلام) با عنوان «آخر الزمان؛ تقابل یا وحدت ادیان» به سبب غیبت ایشان در جلسه (در اثر درگذشت مادر ارجمند ایشان)، از سوی دکتر سعید طاوسی مسرور (دبیر اجرایی و مجری نشست و عضو هیئت علمی گروه فلسفه و کلام اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی) ارائه شد.

این نشست با جمع­ بندی دبیر علمی به کار خود پایان داد.

شایان  ذکر است که در این وبینار بین المللی، ترجمه فارسی سخنرانی اساتید خارجی و ترجمه انگلیسی سخنرانان داخلی نیز ارائه شد.