مراسم تکریم و معارفه روسای قدیم و جدید ریاست دانشکده الهیات و معارف اسلامی

۱۲ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۱ کد : ۱۶۰۸۴ خبر روز اطلاعیه ها
مراسم تکریم و معارفه روسای قدیم و جدید ریاست دانشکده الهیات و معارف اسلامی

مراسم تکریم و معارفه روسای قدیم و جدید ریاست دانشکده الهیات و معارف اسلامی روز چهارشنبه ۱۲ آبان ماه 1400در محل دانشکده الهیات و معارف اسلامی با حضور نمایندگان دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ، رئیس دفتر  حوزه ریاست جناب دکتر حبیبی ،اعضای محترم هیئت علمی و همکاران محترم اداری دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار شد.

در این مراسم آقای دکتر حبیبی،رئیس دفتر حوزه ریاست ضمن تبریک به آقای دکتر خلعتبری از زحمات و تلاش های آقای دکتر عباس اشرفی تقدیر به عمل آورد.

در ادامه آقای دکتر عباس اشرفی رئیس سابق دانشکده الهیات و معارف اسلامی ضمن تشکر و تقدیر از همکاران خود در سال‌های گذشته به مطلبی ار مقام معظم رهبری اشاره کرد که در جمهوری اسلامی هرجا که قرار گرفته اید،هم آنجا را مرکز عالم بدانید.

در پایان آقای دکتر خلعتبری به اظهار بیاناتی جامع در خصوص وظیفه و مسئولیت خطیر ریاست دانشکده و سیاست های پیش روی پرداخت.

ایشان ضمن تشکر از تلاش های صادقانه رئیس سابق دانشکده الهیات آقای دکتر عباس اشرفی اظهار امیدواری کرد دانشکده از محضر ایشان بهره مند شود.

دکتر خلعتبری رییس دانشکده الهیات و معارف اسلامی اظهار داشت: برحسب اینکه انسان حامل صفات خلیفه اللهی است می بایست حامل صفات الهی نیز باشد. ایشان ضمن اشاره به سیاست‌های کلی یک مدیریت سالم جهت تحقق آن، اظهار امیدواری کرد  انشاالله حق کسی در این مسیر ضایع نگردد.

در پایان این مراسم ضمن اعطای هدایا و لوح سپاس از زحمات آقای دکتر عباس اشرفی تقدیر به عمل آمد.

به روایت تصویر