نشست معاون پژوهشی دانشگاه و روسای دانشکده های دانشگاه علامه

۲۳ آبان ۱۴۰۰ | ۱۶:۰۱ کد : ۱۶۱۸۷ خبر روز
جلسه‌ای با حضور معاون پژوهشی دانشگاه و روسای دانشکده ها در محل کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار شد
نشست معاون پژوهشی دانشگاه و روسای دانشکده های دانشگاه علامه

در این نشست که با موضوع برسی نقاط قوت و ضعف ادغام کتابخانه های دانشکده ای موجود در پردیس مرکزی در کتابخانه مرکزی برگزار شد حاضرین به نقد و بررسی موضوع پرداختند.

در این نشست که با حضور دکتر حسام الدین خلعتبری، رئیس محترم دانشکده الهیات و معارف اسلامی همراه بود ایشان ضمن درخواست ایجاد کتابخانه تخصصی در دانشکده الهیات بر حضور کارشناسی متبحر در کتابخانه دانشکده جهت ارجاع دانشجو به کتابخانه مرکزی در مواقع لزوم تاکید نمودند.

مدیر گروه معارف اسلامی دانشگاه بیان داشتند: کتابخانه مرکزی در ابتدا می بایست رسالت و کارویژه خود را تعریف نموده و در ادامه تورهایی به منظور آشنایی دانشجویان با امکانات کتابخانه مرکزی برگزار نماید.

ایشان بر اختصاص فضایی به دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی در کتابخانه مرکزی تاکید نمودند.
در این نشست آقای دکتر طاهری رییس کتابخانه مرکزی دانشگاه  به برخی نظرات اعضای حاضر پاسخ دادند.

به روایت تصویر