نفرات منتخب هفته پژوهش در دانشکده الهیات و معارف اسلامی معرفی شدند.

۳۰ آذر ۱۴۰۰ | ۱۴:۴۶ کد : ۱۶۶۳۴ خبر روز اطلاعیه ها پژوهش
در نشستی با موضوع گرامیداشت هفته پژوهش از نفرات برتر دانشکده تقدیر بعمل آمد.
نفرات منتخب هفته پژوهش در دانشکده الهیات و معارف اسلامی معرفی شدند.

در این همایش که با حضور اعضای محترم هیات علمی و همچنین یاوران محترم علمی (کارشناسان اداری) در محل کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار شد دکتر حسام الدین خلعبری رییس دانشکده الهیات و معارف اسلامی به عنوان سخنران جلسه به بیان موضوعات مهمی حول هفته پژوهش پرداختند.
این استاد دانشگاه با تاکید بر نقش فطرت در شناخت راه هدایت انسان ابراز داشت؛ هدف آفرینش بازشناسی راه درست از خطا است و با فهم جهان و خود  به درستی امکان شکوفایی داریم. ایشان یکی از مهمترین کنش های دانشگاه را فعالیت تربیتی مبتنی بر فهم صحیح از خود و جهان دانست.
دکتر خلعتبری لیماکی با اشاره به حدیث شریف  کونوا  دعاه الناس بغیر السنتکم بیان داشت؛ باید با رفتار خودمان دیگران را به سوی خداوند تبارک و تعالی دعوت کنیم.
ایشان عالم را محضر خدا دانست و از همگان خواستند طوری رفتار کنیم که ادامه دهنده راه شهیدان باشیم و ایجاد مرکز  رشد و استعداد یابی و پرورش استعداد جوانان را در این خصوص امری لازم دانستند.
مدیر گروه معارف دانشگاه در ادامه این نشست روح اصلی بیانیه  گام دوم انقلاب را به بیان رهبری مشارکت جوانان در اداره جامعه دانست و از همگان خواست تا از پتانسیل دانشجویی به شکل کامل بهره صورت گیرد.
نکته دیگر مساله تحول در علوم انسانی است.
درادامه دکتر حسام الدین خلعتبری به مواردی که در حضور ریاست محترم دانشگاه در جلسه قبل مطرح شد اشاره و بر لزوم پیگیری آن تا حصول نتیجه تاکید نمودند.
مساله اول حضور اساتید است که در حد توان کیفی شود.
مساله دوم : تاسیس گروه مطالعات اسلامی با موضوعیت رشته های مختلف
مساله سوم؛ راه اندازی دبیرخانه بین المللی با هدف رسیدن به دیپلماسی علمی
مساله ؛ راه اندازی گروه ترجمه در دانشکده الهیات و معارف اسلامی
مساله ۶؛  فعال شدن گروه های میان رشته ای اسلامی برای  طرح های مورد نیاز
مساله 7؛ تاسیس مرکز رشد استعدادها و ایجاد ارتباط این دانشکده با جامعه
مساله ۸ . پیگیری امور مربوط به رفاه اساتید
در پایان به رسم ادب به منظور پاسداشت مقام استادان از چند تن از استادان بازنشسته دانشکده با اهداء هدایایی تقدیر بعمل آمد.

کلید واژه ها: سید محمد مهدی شریعتی شریعتی دانشگاه علامه طباطبایی علامه طباطبایی هفته پژوهش پژوهش برتر