تجلیل از اساتید فرهیخته

۰۴ دی ۱۴۰۰ | ۱۶:۴۰ کد : ۱۶۶۶۷ خبر روز اطلاعیه ها
این نشست به میزبانی آقای دکتر حسام الدین خلعتبری ریاست محترم دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار گردید.
تجلیل از اساتید فرهیخته

طی مراسمی با حضور اعضای محترم علمی و اداری از سه تن  از استادان بازنشسته دانشکده الهیات و معارف اسلامی تجلیل بعمل آمد.

در حاشیه برنامه مربوط به هفته پژوهش از سه تن از استادانی که در سال جاری به مقام بازنشستگی نائل آمدند با اهداء هدایایی از زحمات ایشان در طول مدت خدمت آموزش تقدیر گردید.

در این نشست دکتر حسام الدین خلعتبری ضمن تشکر از همراهی و حضور این عزیزان در جمع همکاران برای ایشان صحت و سلامتی در ادامه ی زندگی آرزو کردند و ابراز داشتند: از حضور چنین سرمایه هایی در دانشگاه بهره مند خواهیم شد.

گفتنی است دکتر محمد حسین بیات در  گروه علوم قرآن و حدیث، حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم نژاد در گروه معارف اسلامی و حجت الاسلام و المسلمین محمود تقی زاده داوری در گروه فلسفه و کلام اسلامی سالها صاحب کرسی درس و بحث بودند که در پاییز ۱۴۰۰ به افتخار بازنشستگی نائل آمدند.

به روایت تصویر