کسب عنوان سوم رقابت تیر و کمان توسط آقای اسحاق پور عاشور به مناسبت گرامیداشت سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی

۱۵ دی ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۱ کد : ۱۶۷۸۴ خبر روز اطلاعیه ها
یکدوره مسابقات تیروکمان گرامیداشت دومین سالگرد شهادت سرداردلها سپهبد حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.

این رقابت با حضور دکترشعبانی بهار رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان، سرمربی تیم ملی، دکتر واحدی معاونت دانشجویی، رئیس بسیج و رئیس تربیت بدنی دانشگاه، توسط بسیج کارکنان دانشگاه علامه طباطبایی و با مساعدت مدیر تربیت بدنی دانشگاه، درجوار شهدای گمنام دانشگاه انجام شد.
در جریان این مسابقات ۸۷ نفر از برادران و ۳۸ نفر از خواهران به رقابت پرداختند و به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.
گفتنی است آقای اسحاق پورعاشور از همکاران دانشکده الهیات و معارف اسلامی در این رقابت حائز رتبه سوم دانشگاه شده است.