مراسم تقدیر از همکاران دانشکده الهیات و معارف اسلامی با حضور ریاست محترم دانشکده به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن برگزار شد.

۰۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۷:۰۳ کد : ۱۶۹۲۰ خبر روز اطلاعیه ها
مراسم تقدیر از همکاران دانشکده الهیات و معارف اسلامی با حضور ریاست محترم  دانشکده  به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن برگزار شد.

دکتر حسام الدین خلعتبری، رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی به همراه معاون دانشجویی و پژوهشی و تعدادی از همراهان به مناسبت سالروز ولادت فرخنده و با سعادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله و روز زن ضمن حضور در جمع بانوان همکار، ضمن اهداء لوح تقدیر و شاخه ی گل این روز بزرگ را به ایشان تبریک و تهنیت گفتند.