اولین نشست بررسی مجلات دانشکده الهیات و معارف اسلامی با حضور دکترمحمد شرفی، مدیر مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه برگزار گردید.

۰۶ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۶:۱۴ کد : ۱۶۹۶۸ خبر روز
اولین نشست بررسی مجلات دانشکده الهیات و معارف اسلامی با حضور رییس و معاون دانشکده الهیات ، رئیس مرکز چاپ و انتشارات ، مسئول نشر و مجلات دانشگاه علامه طباطبایی و تعدادی از استادان دانشکده برگزار گردید.

در این نشست که در محل دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار گردید، دکتر حسام الدین خلعتبری رئیس دانشکده الهیات درخصوص راهکارهای اجرایی ارتقاء مجلات سخنانی ایراد نمود و در ادامه رئیس مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبایی جناب آقای دکتر محمد شرفی و مسئول نشر و مجلات، جناب آقای سمیعی و استادان حاضر پیشنهاداتی ارائه نمودند.

به روایت تصویر