چهارمین نشست روسای دانشکده های دانشگاه علامه طباطبایی با حضور ریاست محترم دانشگاه و به میزبانی دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار شد.

۱۱ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۵:۵۵ کد : ۱۷۰۱۹ خبر روز
نشست روسای دانشکده های دانشگاه علامه طباطبایی با حضور دکتر معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی و روسای دانشکده های پردیس مرکزی و سطح شهر به میزبانی دانشکده الهیات و معارف اسلامی روز یک شنبه دهم بهمن ماه برگزار گردید.

در این نشست که با حضور حجت الاسلام و المسلمین اکبری اقدم، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و آقای دکتر واحدی، معاون دانشجویی دانشگاه برگزار گردید، حاضرین به بیان مسائل و دغدغه های حوزه کاری خود پرداختند.

در ابتدای این نشست دکتر حسام الدین خلعتبری، رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی ضمن خیر مقدم به حاضرین به معرفی ظرفیت ها و مسائل و مشکلات عمده دانشکده اشاره نمود و اظهار امیدواری کرد این مشکلات در چشم انداز افق ۱۴۰۵ دانشکدها با همیاری مسئولین دانشگاه مرتفع گردد.

مدیر گروه معارف اسلامی ضمن تشکر از حمایت های انجام شده به اجرای برنامه های تحولی در دانشکده اشاره نمودو به معرفی برخی از برنامه های توسعه ی کمی و کیفی دانشکده پرداخت.

در ادامه دکتر معتمدی رییس دانشگاه علامه طباطبایی و دکتر واحدی به بیان مطالبی پرداختند.