با حضور دکتر محمد نقی زاده، ششمین نشست شورای راهبردی دانشکده الهیات و معارف اسلامی جهت تدوین سند راهبردی دانشگاه در افق ۱۴۰۵ برگزار گردید

۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۷ کد : ۱۷۰۴۸ خبر روز
ششمین نشست شورای راهبردی دانشکده الهیات و معارف اسلامی با حضور آقای دکتر محمد نقی زاده، عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت و حسابداری در محل دانشکده الهیات و معارف اسلامی با موضوع حوزه کارآفرینی و نوآوری برگزار گردید.

در این نشست که با حضور دکتر حسام الدین خلعتبری، رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی، معاون پژوهشی و تعدادی از اساتید صاحب نظر برگزار گردید آقای دکتر نقی زاده، دانشیار دانشکده مدیریت و حسابداری به نقش اساتید و مدیریت دانشکده جهت دستیابی به راهکارهای رفع مشکلات کارآفرینی تاکید و بر لزوم هم افزایی و مشارکت بخش ها جهت گسترش و و ترویج نوآوری اشاره نمود.

این استاد دانشگاه که در جمع اساتید دانشکده الهیات و معارف اسلامی سخن می گفت راهکارهایی در حوزه کارآفرینی و نوآوری با محوریت دانشکده الهیات و معارف اسلامی ارائه نمود.

در ادامه تعدادی از استادان حاضر در این نشست به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

گفتنی است آقای دکتر محمد نقی زاده، دانشیار گروه فناوری و کارآفرینی و از فعالان و متخصصان حوزه مدیریت فناوری، نوآوری و کارآفرینی می باشند.

به روایت تصویر