نشست دیپلماسی علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی با حضور دکتر حسام الدین خلعتبری و تعدادی از صاحب نظران برگزار شد.

۲۰ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۲ کد : ۱۷۱۳۴ خبر روز پژوهش
در روز سه شنبه، ۱۹ بهمن ماه نشست دیپلماسی علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی با ریاست دکتر حسام الدین خلعتبری، رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی، دکتر اشکان نعیمی، معاون پژوهشی و آموزشی و تعدادی از اساتید و همکاران صاحب‌نظر در محل دفتر ریاست دانشکده برگزار گردید.

در این نشست پیشنهادهایی در خصوص شناسایی مراکز علمی منطقه جهت همکاری های آموزشی و پژوهشی با دانشکده الهیات و ایجاد زمینه ارتباط علمی توسط اعضا مطرح و ریاست محترم دانشکده نیز ضمن تاکید بر این امر رهنمودهایی ایراد نمودند.

مقرر گردید جهت بهبود وضعیت دیپلماسی علمی، مرکز بین المللی  دانشکده با سیاستهای تعیینی بنیان نهاده شود.