نشستی با حضور نماینده فرهنگی دانشکده الهیات و معارف اسلامی با فعالین فرهنگی دانشکده الهیات برگزار گردید.

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۷:۲۸ کد : ۱۷۹۷۷ خبر روز اطلاعیه ها پژوهش
نشستی با موضوع آسیب شناسی وضع موجود و بیان اقدامات اولیه توسط نماینده فرهنگی دانشکده الهیات و معارف اسلامی، سرکار خانم دکتر فلاح تفتی و تعدادی از فعالین فرهنگی دانشکده روز یکشنبه در محل دانشکده الهیات برگزار گردید.

در ابتدای این نشست سرکار خانم دکتر فلاح تفتی، نماینده فرهنگی دانشکده در خصوص علت شکل گیری مرکز امور فرهنگی، جایگاه و اهمیت آن خصوصاً در فضای دانشکده الهیات و نیز برنامه های اولیه برای راه اندازی این مدیریت توضیحاتی ارائه نمودند.

در ادامه تعدادی از فعالین فرهنگی دانشکده به بررسی مسائل و مشکلات تشکیلاتی خود پرداختند و بر لزوم رسیدگی و رفع موانع تاکید نمودند.