همایش روز جهانی فلسفه سه شنبه 2 آذر 1395

۰۱ آذر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۸۲۵ خبر روز
به مناسبت روز جهانی فلسفه استادان فلسفه از بیم ها و امیدها سخن می گویند.
همایش روز جهانی فلسفه سه شنبه 2 آذر 1395

به مناسبت روز جهانی فلسفه و به همت دانشگاه علامه طباطبائی و انجمن فلسفه میان فرهنگی ایران نشست علمی و تخصصی با عنوان "بیم ها و امیدها" با حضور استادان، صاحبنظران، شخصیت های علمی و فرهنگی و دانشجویان علم فلسفه در محل دانشکده ادبیات و زبان های خارجی برگزار می شود. به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این نشست، استادان برجسته فلسفه ایران از بیم ها و امیدهای مختلف سخن خواهند گفت. دکتر رضا داوری اردکانی، دکتر مجتهد شبستری، دکتر نصرالله پورجوادی، دکتر علی اصغر مصلح، دکتر رضا سلیمان حشمت، دکتر بیژن عبدالکریمی دکتر شهین اعوانی، دکتر شمس الملوک مصطفوی و دکتر محمد جواد صوفیان از سخنرانان این همایش یکروزه خواهند بود. این همایش از ساعت ۱۴ الی ۱۷ درمحل سالن شهید عضدی دانشکده ادبیات و زبان های خارجی برگزار خواهد شد.