نشست خبری طرح ملی اندیشه مطهر با حضور اصحاب رسانه در دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار شد.

۰۶ تیر ۱۴۰۱ | ۱۷:۱۱ کد : ۱۸۵۶۱ خبر روز

اولین نشست خبری طرح اندیشه ملی با حضور اصحاب رسانه در محل دانشکده الهیات و معارف اسلامی با حضور رئیس اجرایی و محتوایی دبیرخانه طرح برگزار شد.

گفتنی است در این طرح ملی که به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار خواهد بیش از چهارصد نفر از دانشجویان بین الملل مشغول تحصیل در دانشگاههای کشور در این طرح  آموزشی و فرهنگی به مدت ده روز شرکت خواهند نمود.

آموزش دوره های علمی، بازدیدها و شرکت در تالار های گفتگو و بازدید از مراکز علمی و تفریحی از جمله برنامه های این طرح است که با حضور استادان توانمند بر غنای آن افزوده می شود.