پیام تبریک دکتر حسام الدین خلعتبری به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و آموزش حضوری دانشجویان

۳۰ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۱ کد : ۱۹۲۲۲
ورود به عرصه ی علم و دانش، توفیقی الهی است که خداوند آن را در قلب های آرام به ودیعه نهاده است.

دانشجویان عزیز؛ اکنون که به یاری خداوند و مدد مسئولین شاهد آرامشی در وضعیت ویروس منحوس کرونا شده ایم و بعد از این دوره گذار شاهد بازگشایی حضوری دانشگاه و آموزش چهره به چهره می باشیم، ضمن خیر مقدم حضور دانشجویان عزیز بویژه دانشجویان جدیدالورود، آرزو می کنیم تحت توجهات حضرت ولی عصر (عج) همواره سالم و تندرست باشید و بتوانید در کنار تهذیب نفس به فراگیری علم و دانش در کنار استادان ارجمند بپردازید.
بی شک ایران اسلامی بیش از هر چیز به انسان هایی دانشمند و عالم نیازمند است تا بتواند به جایگاه حقیقی خود در جهان دست یابد. دستیابی به این هدف جز با زحمات و تلاش های شما عزیزان میسر نیست.
امید است با بهره گیری از محضر استادان ارجمند همواره موفق و منصور باشید.

دکتر حسام الدین خلعتبری لیماکی
                                                                                  رییس دانشکده الهیات و معارف اسلامی