برگزاری نشست اعضای هیات علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی با حضور رییس و معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده

۱۲ مهر ۱۴۰۱ | ۱۷:۱۵ کد : ۱۹۳۴۱ خبر روز
دوشنبه ۱۱ مهرماه سال جاری، نشستی با حضور دکتر حسام الدین خلعتبری، رییس دانشکده الهیات و معارف اسلامی، دکتر اشکان نعیمی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده و اکثریت اعضای هیات علمی دانشکده برگزار گردید.

در این نشست- که به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید برگزار شد- دکتر حسام الدین خلعتبری، ضمن خیر مقدم و تقدیر از استادان حاضر، بازگشایی دانشگاه و آغاز سال تحصیلی را به استادان حاضر تبریک گفت و بازگشت حضوری آموزش دانشجویان را فرصتی مغتنم جهت علم آموزی و تعمیق امر تعلیم و تربیت دانست.

ایشان ضمن تاکید بر برپایی منظم و دقیق کلاس های آموزشی بر لزوم توجه بیشتر استادان به امر آموزش حضوری با توجه به وقفه پیش آمده در ایام کرونا  تاکید نمود.

رییس دانشکده الهیات و معارف اسلامی با توجه به نهایی شدن برنامه های راهبردی دانشکده بر لزوم اجرای دقیق برنامه ها طبق سرفصل ها ی زمانی تاکید نمود.

در ادامه تعدادی از استادان حاضر در دانشکده به بیان مشکلات و دغدغه های خود پیرامون امور آموزشی، پژوهشی و اداری دانشکده پرداختند و پیشنهادات و راهکارهایی در این خصوص ارائه نمودند.