نشست بررسی فرایند جذب دانشجویان خارجی در دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار شد.

۲۳ مهر ۱۴۰۱ | ۱۵:۵۱ کد : ۱۹۴۰۱ خبر روز
نشست هم اندیشی و بررسی ساز و کار جذب دانشجویان خارجی در دانشکده الهیات و معارف اسلامی با حضور دکتر پریز، رییس پردیس تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر تک فلاح، رییس مرکز بین الملل دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار شد.

در این نشست که به میزبانی دکتر حسام الدین خلعتبری، رییس دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار گردید ضمن تاکید بر اصل پذیرش دانشجویان خارجی نسبت به تسریع و تعیین ضوابط لازم جهت پذیرش دانشجو در این دانشکده به تبادل آراء پرداختند.

دکتر حسام الدین خلعتبری رییس دانشکده الهیات و معارف اسلامی با توجه به ظرفیت های موجود در دانشگده الهیات و معارف اسلامی بر لزوم تسریع در معرفی و آغاز به کار فرآیند پذیرش دانشجوی خارجی تاکید نمود.

در ادامه دکتر قادر پریز اظهار امیدواری کرد سازوکار اجرایی جذب دانشجوی خارجی در حال نهایی شدن است و به زودی مراحل ثبت نام و آغاز به کار این مرکز در پردیس مرکزی دانشگاه انجام خواهد شد.