اطلاعیه وام دانشجویی

۳۰ مهر ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۴ کد : ۱۹۴۷۰ اطلاعیه ها
اطلاعیه وام دانشجویی

با آرزوی سلامتی و تندرستی برای همه دانشجویان، به اطلاع دانشجویان محترم متقاضی وام های دانشجویی  می رساند که ثبت تقاضای وام در سامانه دانشجویی (پورتال) www.bp.swf.ir  از تاریخ 1401/07/21 فعال می باشد و ضرورت دارد تمامی دانشجویان متقاضی واجد شرایط، نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه مذکور اقدام نمایند.

براساس آخرین مصوبات صندوق رفاه دانشجویان:

1. اولویت پرداخت وام به دانشجویان بی بضاعت و کم بضاعت می باشد.
  2. پرداخت وام شهریه به دانشجویان شهریه پرداز شاغل پس از بهره مندی دانشجویان غیر شاغل و در صورت وجود اعتبار مازاد وام شهریه امکان پذیر می باشد.
  3. دانشجویانی که تحت پوشش بنیاد شهید و ایثارگران هستند، مجاز به درخواست وام شهریه نمی باشند. (درخواست سایر وام ها بلامانع است).
  4. سنوات مجاز جهت درخواست وام برای دانشجویان کارشناسی ارشد ناپیوسته 4 نیمسال تحصیلی و برای دانشجویان کارشناسی پیوسته و دکتری تخصصی ناپیوسته 8 نیمسال تحصیلی می باشد.
  5. دانشجویان ورودی جدید و ورودی سال های گذشته که برای اولین بار اقدام به ایجاد پرونده یا ثبت مقطع جدید در پورتال دانشجویی می نمایند، صرفا با ارائه نسخه جدید سند تعهد امکان دریافت وام را خواهند داشت.

جدول زمانبندی درخواست ثبت وام ها

نوع وام

دوره

آخرین مهلت ثبت درخواست وام

1

تحصیلی

1401/09/16

به دانشجویان متاهل با ارائه سند تاهل به میزان دو برابر دانشجوی مجرد وام تحصیلی تعلق می گیرد.

2

ضروری (موارد خاص حوادث و بلایای طبیعی- توان خواه برتر نمونه کشوری قهرمان ورزشی- ازدواج)

1401/09/16

با توجه به جایگزینی وام ضروری رویداد "خرید لوازم کمک آموزش" به جای رویداد "به تشخیص ریاست صندوق" دانشجویانی که قبلا از وام ضروری رویداد تشخیص ریاست صندوق بهره مند شده اند امکان استفاده از وام  رویداد  خرید لوازم کمک آموزشی را ندارند.

3

ودیعه مسکن متاهلی

1401/09/16
  • دانشجو می بایست متاهل، فاقد خوابگاه و دارای سند تعهد و اجاره نامه (دارای کد رهگیری) باشد.
  • به آخرین نیم سال تحصیلی مجاز، وام مسکن تعلق نمی گیرد.
  • در صورتی که زوجین دانشجو باشند، فقط یکی از آنها می تواند از وام مسکن بهره مند گردد.

4

شهریه

شبانه

1401/09/16

وام شهریه به حساب دانشگاه واریز و به عنوان بدهی دانشجو در پرونده مالی ثبت می گردد.

• از سال تحصیلی جدید وام ویژه دکتری در قالب وام تحصیلی مقطع دکتری (به صورت 6 ماهه) اعمال شده است.
  • پرداخت وام شهریه به دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور ، صرفا از طریق پورتال دانشجویی با ثبت تقاضا در گزینه "شهریه دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی" توسط دانشجو انجام می شود. از این رو کارشناسان محترم دانشگاه می بایست ضمن الصاق صورتحساب مالی نیمسال جاری دانشجو در پرونده فاز 2 وی، نسبت به ثبت کل مبلغ شهریه در سامانه اقدام نمایند تا پس از کسر سهم پرداختی نهادهای حمایتی از کل شهریه دانشجو، مبلغ وام مازاد شهریه توسط سامانه محاسبه و اعمال گردد. شایان ذکر است:

الف) عدم ثبت درخواست این وام به منزله انصراف از دریافت وام مازاد شهریه می باشد.

ب) دانشجویان تحت پوشش متقاضی وام مذکور نیاز به ارائه معرفی نامه به دانشگاه ندارند.

جدول نوع و مبلغ وام ها در نیمسال اول  سال تحصیلی 1402-1401

نوع وام

مقاطع تحصیلی

مبلغ وام به ریال