نشست دوجانبه ای بین هیات بیست نفره دانشجویی از کشور هندوستان با مسئولین دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار گردید.

۱۳ آذر ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۱ کد : ۱۹۹۷۰ خبر روز
روز شنبه، پنجم آذرماه، هیات بیست نفره دانشجویی از کشور هندوستان به میزبانی دانشگاه اهل البیت و با حضور در دانشگاه علامه طباطبایی طی نشستی با موضوع آشنایی با مراکز علمی با مسئولین دانشکده الهیات و معارف اسلامی دیدار و گفتگو کردند.

در ابتدای این نشست دو ساعته دکتر اشکان نعیمی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده الهیات ضمن خوشامدگویی به دانشجویان مهمان به ارائه توضیحاتی در خصوص ساختار آموزشی دانشکده و رشته های تحصیلی مرتبط با آن پرداخت.

در  ادامه تعدادی از مدیران گروه های آموزشی و استادان حاضر  به بیان توضیحاتی در خصوص رشته های آموزشی تحت مدیریت خود پرداختند.

دانشجویان خارجی نیز ضمن تشکر از فرصت داده شده، مطالبی بیان نمودند.

گفتنی است بازدید از موزه و کتابخانه مرکزی دانشگاه، از دیگر برنامه های این هیات بیست نفره طی بازدید از دانشگاه بوده است.