آیین پایانی هفته پژوهش ۱۴۰۱در دانشکده الهیات و معارف اسلامی با معرفی نفرات برتر پژوهشی دانشکده برگزار گردید.

۲۹ آذر ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۰ کد : ۲۰۲۱۹ خبر روز پژوهش
در آیین گرامیداشت هفته پژوهش که با حضور ریاست دانشکده، معاون آموزشی و پژوهشی، استادان دانشکده الهیات و معارف اسلامی و همکاران اداری در محل کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار گردید، از نفرات برتر دانشکده تقدیر بعمل آمد.

در ابتدای این نشست رییس دانشکده الهیات و معارف اسلامی ضمن خوشامد و تبریک هفته پژوهش با طرح این پرسشش اساسی که؛ چه کنیم تا فرزندان ناب خود را از دست ندهیم؟ به داشتن درد هدایت در مسیر رسیدن به اهداف عالیه تاکید نمود و ابراز داشت؛ به روز هایی که تجلی خدا در آن است و جزو یوم الله محسوب می گردد همچون وحدت حوزه و دانشگاه  باید توجه بیشتری داشته باشیم.

دکتر حسام الدین خلعتبری، با گریزی به گرامیداشت هفته وحدت، وحدت حوزه و دانشگاه را به عنوان مخ اساسی سازندگی جامعه ایران دانست که ارزش و اهمیت آن باید به درستی شناخته شود.

در ادامه این آیین، تعدادی از استادان حاضر در این نشست به بیان نقد و نظرات خود پیرامون موضوعات مختلف پرداختند.

در پایان از نفرات برتر پژوهش در سال 1401 تقدیر بعمل آمد.

نفر اول:  آقای دکتر سید جابر موسوی راد

نفر دوم:  خانم دکتر فاطمه فلاح تفتی