نشست هماهنگی جهت برگزاری همایش بین المللی معارف نبوی و چالش های جهان امروز با حضور ریاست، مدیران و استادان دانشکده الهیات برگزار گردید.

۱۷ دی ۱۴۰۱ | ۱۷:۴۵ کد : ۲۰۳۸۱ خبر روز
در سومین سالروز شهادت سردار سلیمانی، پیش نشست همایش معارف نبوی با حضور دکتر حسام الدین خلعتبری، رییس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دکتر اشکان نعیمی معاون آموزشی و پژوهشی و تعدادی از استادان صاحبنظر در این حوزه برگزار گردید.
نشست هماهنگی جهت برگزاری همایش بین المللی معارف نبوی و چالش های جهان امروز با حضور ریاست،  مدیران  و استادان دانشکده الهیات برگزار گردید.

در ابتدای این نشست، که با مدیریت دکتر علی نژاد، مدیر گروه علوم قران و حدیث برگزار شد، رییس دانشکده الهیات و معارف اسلامی از استادان خواستند تا نسبت به برگزاری شایسته و درخور این همایش ارزشمند اهتمام ویژه داشته باشند.

ایشان از دست اندرکاران برنامه  افزایش مشارکت بخش های مختلف دانشگاهی بویژه رایزنی با دانشگاههای مطرح مثل جامعه المصطفی العالمیه را خواستار شدند.

ایشان ضمن توصیه به پیشگام بودن دانشکده الهیات در حوزه معارف نبوی نسبت به تخصصی شدن محورهای همایش و آسیب شناسی این همایش تاکید نمودند.

در ادامه تعدادی از استادان حاضر در این نشست به بیان نظرات و پیشنهادات خود در خصوص اجرای مناسبت تر این همایش پرداختند.

گفتنی است این همایش در روز های یکم و دوم اسفند ماه همزمان با ایام بعثت پیامبر اکرم (ص) برگزار خواهد گردید.