دیدار مسئول امور بین‌الملل دانشکده الهیات با مشاور عالی وزیر امورخارجه

۰۴ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۳ کد : ۲۰۵۲۷ خبر روز
دیدار مسئول امور بین‌الملل دانشکده الهیات، دکتر یاسر تک‌فلاح با مشاور عالی وزیر امورخارجه، دکتر سعدالله مسعودیان
دیدار مسئول امور بین‌الملل دانشکده الهیات با مشاور عالی وزیر امورخارجه

دکتر تک‌فلاح ضمن تشریح روند برگزاری همایش بین‌المللی معارف نبوی و چالش‌های جهان امروز، ضمن تقدیم نامه مدیر مرکز بین‌الملل دانشگاه علامه، خواستار همکاری سفرای کشورهای اسلامی از طریق وزارت امورخارجه در این همایش شد.

در این دیدار علاوه بر درخواست مذکور، رهنمودهایی از سوی سعدالله مسعودیان پیرامون برگزاری این همایش به عنوان همایشی دائمی به صورت سالانه مطرح شد.

وی علاوه بر این، پیشنهاد تشکیل مجمع علمی و بین‌المللی خاتم را به دبیری دانشکده الهیات دانشگاه علامه طباطبایی با هدف ترویج علمی اهداف عالیه‌ی پیامبر در تالیف قلوب مؤمنان ادیان ابراهیمی را داد.

در پایان این دیدار، مسعودیان ضمن اعلام همکاری از دانشکده الهیات دانشگاه علامه طباطبایی به پاس برگزاری چنین همایش‌های علمی و بین‌المللی تقدیر نمود.

کلید واژه ها: تک فلاح مسعودیان علامه طباطبایی هیات علمی وزارت خارجه