دومین جلسه از سلسله نشست های همایش بین المللی معارف نبوی و چالش های جهان امروز در دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار گردید.

۲۳ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۷ کد : ۲۰۷۰۶ خبر روز
دومین جلسه از سلسله نشست های همایش بین المللی معارف نبوی و چالش های جهان امروز در ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تحت عنوان ‌« مدل اعتماد سازی سیاسی پیامبراکرم (ص) و ‌مساله ایران‌امروز » با حضور استادان فرهیخته ای از دانشکده حقوق و الهیات و معارف اسلامی و با حضور ریاست دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار شد.

در این‌نشست -که به مدیریت سرکار خانم دکتر میترا راه نجات برگزار گردید - حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسام الدین خلعتبری به ایراد سخنانی در خصوص همایش نبوی، برنامه های پیش رو و اهمیت آن پرداختند و اهداف و دورنمای این همایش بین المللی را تشریح نمودند.‌

در ادامه دکتر کواکبیان ، دکتر غلامرضا جواد کاشی ، دکتر ابراهیم سرپرست سادات و دکتر عباسعلی رهبر از اعضای هیات علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی به ایراد سخنانی پیرامون موضوع نشست پرداختند.‌

در پایان، تعدادی از استادان و دانشجویان حاضر در این نشست به بیان نکاتی در خصوص این همایش پرداختند و سوالاتی را مطرح نمودند.