کارگروه بررسی ظرفیت‌های مقالات خارجی همایش نبوی برگزار شد

۲۸ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۶ کد : ۲۱۲۵۸ خبر روز
به همت دانشکده الهیات و معارف اسلامی و دبیرخانه همایش نبوی، کارگروه بررسی ظرفیت های مقالات داخلی و خارجی همایش نبوی با حضور تعدادی از مهمانان داخل و خارج از دانشگاه در محل تالار گفتگوی معاونت فرهنگی برگزار گردید.
کارگروه بررسی ظرفیت‌های مقالات خارجی همایش نبوی برگزار شد

در ابتدای این نشست که با حضور دکتر حسین پور، معاون پژوهشی دانشگاه برگزار گردید، دکتر حسام الدین خلعتبری دبیر این همایش، گزارشی از وضعیت ارسال مقالات داخلی و خارجی ارائه نمود و ضمن پرداختن به ظرفیت های موجود در این بخش بر افزایش جذب مقالات با کمک و یاری دیگر بخش ها تاکید نمود.

افزایش هم افزایی، حساسیت پرداختن به امور بین الملل، شناسایی و اطلاع رسانی به اندیشمندان جهان اسلام، ارتباط از طریق فضای مجازی با مراکز علمی جهان، دعوت از شخصیت ها و سفرا از موارد مهمی بود که اعضای حاضر به بیان آن پرداختند.

گفتنی است دکتر واعظی، رییس دانشکده الهیات دانشگاه تهران، حجت الاسلام و المسلمین امینیان و دکتر عامری بافقی، معاون مرکز گفتگوی ادیان و فرهنگ های سازمان فرهنگ و ارتباطات از مدعوین این نشست بودند که به بیان نظرات خود در جهت غنای بیشتر این همایش پرداختند.