نشست هم اندیشی اعضای علمی و اداری دانشکده الهیات و معارف اسلامی با موضوع ؛بهینه سازی آموزش و مسءولیت فرهنگی ؛ برگزار گردید.

۳۰ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۴ کد : ۲۱۲۷۵ خبر روز
روز دوشنبه ۲۸ فروردین ماه، نشست هم اندیشی استادان و کارکنان دانشکده الهیات و معارف اسلامی با حضور دکتر حسام الدین خلعتبری، رئیس دانشکده، دکتر اشکان نعیمی معاون آموزشی و پژوهشی، استادان و کارکنان با موضوع بهینه سازی آموزش و مسولیت فرهنگی در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم_ که با ضیافت افطار همراه بود_ دکتر خلعتبری ضمن خیر مقدم حضور حاضرین، گزارشی از اقدامات انجام شده در سال گذشته ارائه نمود و چشم اندازی از برنامه های سال جاری ترسیم نمود.

مهمانان مراسم پس از صحبت های استادان حاضر حول محور موضوعات مختلف با افطار پذیرایی شدند.

به روایت تصویر: