کنفرانس هم اندیشی روسای دانشکده های الهیات و معارف اسلامی

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۷:۳۳ کد : ۲۱۵۰۳ خبر روز
یازدهم اردیبهشت ماه با حضور روسای دانشکده های الهیات و معارف اسلامی، کنفرانس هم اندیشی روسای دانشکده های الهیات و معارف اسلامی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه تهران برگزار گردید.
کنفرانس هم اندیشی  روسای دانشکده های الهیات و معارف اسلامی

در این نشست که در سالن شهید مفتح دانشکده الهیات دانشگاه تهران برگزار گردید، اساسنامه دبیرخانه دائمی همکاری روسای دانشکده های سراسر کشور به تصویب حاضرین رسید.

در ادامه نظر شما را به بخش هایی از اساسنامه مذکور جلب می نماییم؛ « از آنجا که شبکه گسترده ای از ذیفعان در شکل دهی به فرایند آموزش و پژوهش در حوزه الهیات در دانشگاه های ایران حضور دارند و از آنجا که دانشجویان و دانش آموختگان، استادان و پژوهشگران این حوزه با مسائل و مشکلات مشابهی دست به گریبان اند، شکل گیری مرکزی برای ارتباط نهادینه و سازمان مند میان این دانشکده ها ضروری می نماید؛ بنابراین، آیین نامه دبیرخانه دائمی هم افزایی دانشکده های الهیات ایران (هُدا) که از این پس «دبیرخانه» نامیده می شود در تاریخ یازدهم اردیبهشت ماه 1402 در نخستین نشست هم افزایی رؤسای دانشکده های الهیات بررسی و به تصویب رسید.»

گفتنی است مأموریت اصلی دبیرخانه ایجاد بستر و زمینه های مناسب برای شناخت، همکاری، هم افزایی، ارتباط و تعامل مشترک اعضا است و به منظور دستیابی به اهداف زیر تشکیل شده است:

تعمیق و توسعه همگرایی دانشکده­ های الهیات تبادل تجارب علمی و مدیریتی میان اعضا؛ تأثیر بر سیاست­گذاری در حوزه آموزش و پژوهش در الهیات؛ ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش در حوزه الهیات از طریق اجرای برنامه­ های ملی.

این نشست با قرائت بیانیه ای به کار خود پایان داد.