نشست صمیمی اعضای هیات علمی و یاوران علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۵ کد : ۲۱۵۸۶ خبر روز
نشست صمیمی اعضای هیات علمی و یاوران علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی به مناسبت هفته آموزش برگزار گردید.
نشست صمیمی اعضای هیات علمی و یاوران علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی

به مناسبت هفته آموزش، نشستی صمیمی با حضور همکاران علمی و اداری و با سخنرانی دکتر حسام الدین خلعتبری لیماکی در سالن شیخ طوسی دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار گردید. در ابتدای این مراسم رییس دانشکده الهیات ضمن خیر مقدم و تبریک به مناسبت هفته سرآمدی آموزش به بیان مطالبی در خصوص وضعیت و جایگاه آموزش در دانشکده الهیات پرداخت و از معاون آموزشی دانشکده آقای دکتر نعیمی و همکاران ایشان در بخش آموزش تجلیل بعمل آورد. در ادامه تعدادی از همکاران حاضر در نشست مطالبی پیرامون آموزش بیان نمودند.

در پایان از تعدادی از استادان و همچنین همکاران آموزش با اهدای لوحی تقدیر بعمل آمد.

گفتنی است امسال استاد دکتر صالح حسن زاده رتبه نخست دانشکده را بدست آورد و آقایان دکتر علی کربلایی پازوکی و دکتر اسماعیل اثباتی حائز رتبه های دوم و سوم در دانشکده گردیدند.