نشست استادان گروه پژوهشی مطالعات میان رشته ای قران کریم با موضوع "وظیفه حاکمیت سیاسی‌ در مقابل مطالبات مردم از منظر قران" برگزار شد.

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۱ کد : ۲۱۷۲۹ خبر روز پژوهش
روز دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه سال جاری، نشستی با حضور استادان گروه پژوهشی مطالعات میان رشته ای قران کریم با موضوع "وظیفه حاکمیت سیاسی در مقابل مطالبات مردم از منظر قران" با حضور استادان و دانشجویان در محل کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار گردید.

دکتر حبیبیان نقیبی، استاد گروه اقتصاد اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر اخلاصی استاد گروه جامعه شناسی دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر صحت، استاد گروه مدیریت بازرگانی دانشگاه علامه طباطبایی از سخنرانان این نشست بودند که هر کدام در موضوع خود به بیان نظرات خود حول محور عنوان نشست پرداختند.

گفتنی است این نشست به دبیری دکتر محمد شعبان پور، استاد دانشکده الهیات و معارف اسلامی و مدیر گروه پژوهشی مطالعات میان رشته ای قران کریم برگزار گردید.

لازم به توضیح است گروه مطالعات بنیادین قرآنی در دانشگاه علامه طباطبایی در سال ۱۳۹۲ تاسیس و به دنبال پژوهش و توسعه نظریه پردازی در نظام های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی مبتنی بر آموزه های قرآنی و توسعه دانش در گستره فرهنگ قرآنی است.