پیام تبریک ریاست دانشکده الهیات و معارف اسلامی به دانشجویان جدیدالورود

۰۳ مهر ۱۴۰۲ | ۱۷:۲۳ کد : ۲۲۸۳۱ خبر روز
پیام تبریک ریاست دانشکده الهیات و معارف اسلامی به دانشجویان جدیدالورود

تقارن حضور دانشجویان جدیدالورود و آغاز سال تحصیلی جدید با گرامیداشت هفته ی دفاع مقدس، پیام آور شور و نشاط نسلی صادق است که دل در گرو انقلاب اسلامی ایران دارد.

اکنون که برای آموختن و یادگیری بیشتر به نهاد مقدس دانشگاه قدم نهادید، خوب است بدانید که دفاع از سنگر علم و دانش کمتر از دفاع در جبهه های حق علیه باطل نیست. بر همه ی ما فرض است که با همت و تلاش مضاعف، ضمن پرداختن به مباحث علمی در جهت تهذیب و سلامت نفس بکوشیم.

از طرف خود و مجموعه ی همکارانم در دانشکده الهیات و معارف اسلامی مقدم شما دانشجویان عزیز را گرامی می داریم.

امید است ثمره ی حضور شما در این دانشگاه بویژه در دانشکده الهیات و معارف اسلامی رشد و آبادانی مادی و معنوی سرزمینمان، ایران اسلامی و گسترش اندیشه نجاتبخش  اسلامی در جهان  باشد.

دکتر حسام الدین خلعتبری لیماکی

رییس دانشکده الهیات و معارف اسلامی