دیدار با فعالین دانشجویی و فرهنگی دانشکده الهیات و معارف اسلامی

۱۲ مهر ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۹ کد : ۲۲۹۰۱ خبر روز
نشست صمیمی فعالین دانشجویی انجمن های علمی و تشکل بسیج دانشکده الهیات و معارف اسلامی با ریاست دانشکده
دیدار با فعالین دانشجویی و فرهنگی دانشکده الهیات و معارف اسلامی

در روزهای آغازین سال تحصیلی جدید، تعدادی از دانشجویان فعال انجمن علمی و تشکل بسیج دانشجویی دانشکده الهیات و معارف اسلامی با ریاست دانشکده دیدار نمودند.

در این دیدار صمیمی که با حضور  مسئول بسیج برادران و خواهران دانشکده الهیات و معارف اسلامی و اعضای انجمن علمی در دیدارهای جداگانه برگزار شد، دکتر حسام الدین خلعتبری، ضمن تبریک گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تبریک بازگشایی دانشگاه و آغاز سال تحصیلی جدید ضمن تحلیل وضعیت موجود به بیان مطالبی پیرامون بهره گیری بهتر دانشجویان از فضای علمی و فرهنگی دانشگاه بویژه دانشکده پرداخت.

در این نشست صمیمی، دانشجویان حاضر مطالبی در خصوص وضعیت دانشکده و برنامه های پیش روی در سال جاری مطرح نمودند و از ایشان جهت اجرایی شدن مناسب این برنامه ها درخواست مساعدت نمودند.

در پایان دکتر خلعتبری ضمن تقدیر از حضور دانشجویان جهت برنامه ریزی بهتر برنامه ها، آمادگی و حمایت خود و همکاران دانشکده را در مسیر اجرا اعلام نمودند.