مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشکده الهیات و معارف اسلامی در هفته پژوهش سال ۱۴۰۲

۰۵ دی ۱۴۰۲ | ۲۳:۲۷ کد : ۲۴۰۵۶ خبر روز پژوهش
آیین پایانی هفته پژوهش با تجلیل از پژوهشگران برتر سال ۱۴۰۲ دانشکده در سالن شیخ طوسی برگزار گردید.

مراسم هفته پژوهش دانشکده با تجلیل از پژوهشگران برتر در سالن شیخ طوسی با حضور ریاست دانشکده، معاون آموزشی و پژوهشی، اعضای هیات علمی، همیاران علمی و تنی چند از دانشجویان برگزیده برگزار شد.
در ابتدای این نشست دکتر حسام الدین خلعتبری ضمن تبریک هفته پژوهش، ضمن ارائه گزارشی از روند انتخاب پژوهشگران برتر این دوره در خصوص آخرین وضعیت دانشکده و جایگاه علمی آن مختلف مطالبی بیان نمود.
دکتر حسام الدین خلعتبری با اشاره به برگزاری برنامه های راهبردی دانشکده طبق برنامه های ارائه شده، از اولویت بندی برنامه های دانشکده در ادامه مسیر خبر داد.
در ادامه تعدادی از استادان حاضر در این نشست به بیان نظرات خود پرداختند.
گفتنی است در این نشست از سی سال تلاش و مجاهدت علمی استاد دکتر محمد صدقی الانق به بهانه بازنشستگی با اهداء لوح سپاس و هدایایی تقدیر بعمل آمد.
همچنین از آقایان دکتر یاسر تک فلاح و دکتر علیرضا اشتری به علت تلاش در حوزه فرهنگی و ارتباطات اجتماعی تجلیل شد.
در پایان از نفرات برتر دانشکده تقدیر بعمل آمد.

• آقای دکتر علی کربلائی پازوکی   نفر اول
  • آقای دکتر محسن قاسم پور      نفر دوم