انجمن علمی دانشجویی فلسفه و کلام اسلامی دانشکده الهیات و معارف اسلامی با همکاری انجمن علمی دانشجویی علوم سیاسی و معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار کردند.

۱۳ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۴ کد : ۲۴۱۵۲ خبر روز
این نشست دوشنبه ۱۱ دیماه ۱۴۰۲ با حضور دانشجویان در سالن همایش کتابخانه مرکزی دانشگاه به صورت حضوری و مجازی برگزار گردید.

در این نشست تخصصی حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسام الدین خلعتبری، رییس دانشکده الهیات و معارف اسلامی و دکتر مجید عباسی رییس دانشکده حقوق و علوم سیاسی پیرامون جایگاه زن سخنانی بیان نمودند.
در ادامه مهمان این نشست، سرکار خانم دکتر قاسم پور نماینده مردم تهران و رییس فراکسیون زن و خانواده به پرسش های پیرامون مصوبات مجلس یازدهم پاسخ دادند.