کسب مجدد رتبه "الف" توسط نشریه "پژوهشنامه معارف قرآنی"

۲۶ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۵ کد : ۲۴۲۸۷ خبر روز اطلاعیه ها پژوهش
نشریه وزین "پژوهشنامه معارف قرآنی" به سردبیری آقای دکتر عنایت شریفی
کسب مجدد رتبه "الف" توسط نشریه "پژوهشنامه معارف قرآنی"

به استناد گزارش سامانه نشریات وزارت علوم نشریه وزین "پژوهشنامه معارف قرآنی" دانشکده الهیات و معارف اسلامی به مدیر مسئولی آقای دکتر محمدرضا ابراهیم نژاد و سردبیری جناب آقای دکتر عنایت شریفی موفق به کسب مجدد رتبه "الف" شد. این نشریه در سابقه انتشار خود، 3 مرتبه موفق به کسب رتبه "الف" شده که 2 مورد آن طی دوسال گذشته بصورت پیاپی بوده است.

این نشریه مقالات معتبر در حوزه های: معارف قرآنی، معارف اسلامی، دانش شناسی تحقیق قرآنی، هرمنوتیک ، تجزیه تحلیل قرآن از منظر کلام، رابطه قرآن و جامعه، نشانه شناسی در قران و ... را به چاپ می رساند.

ریاست و معاون آموزشی-پژوهشی دانشکده، کسب این موفقیت را به مدیر مسئول، سردبیر ، هیأت تحریریه مجله و گروه آموزشی معارف اسلامی تبریک گفته، موفقیت های روزافزون علمی-پژوهشی این مجموعه را از درگاه باریتعالی خواستار است.