برگزیده شدن پایان نامه دانشجویی خانم اکرم گروسی در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی وزارت ارشاد

۰۱ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۵ کد : ۲۴۳۴۳ خبر روز اطلاعیه ها پژوهش
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی، اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین المللی پژوهش فرهنگی با حضور محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

در این جشنواره در بخش پژوهشگران زن جوان از سرکار خانم گروسی فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد جامعه شناسی تشیع دانشکده الهیات و معارف اسلامی با اهدای جایزه ای تقدیر بعمل آمد.
عنوان پایان نامه خانم گروسی «مردم شناسی زیارت زنان : مطالعه موردی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)» می باشد که در آذرماه 1399 به راهنمایی دکتر جبار رحمانی و مشاوره دکتر سعید طاووسی دفاع شده است.

آیین اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی با حضور وزیر فرهنگ در تالار وحدت برگزار و از پژوهشگران برتر تقدیر شد.