برگزاری جلسه بررسی برنامه راهبردی-عملیاتی ۱۴۰۳ دانشکده

۳۰ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۲ کد : ۲۴۶۶۳ خبر روز اطلاعیه ها پژوهش
سه شنبه ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۲ با حضور رئیس دانشگاه در سالن شورای سازمان مرکزی دانشگاه

برگزاری نشست ارزیابی و بررسی برنامه های راهبردی سال 1403 دانشکده الهیات و معارف اسلامی با حضور رییس دانشگاه
 با حضور جناب آقای دکتر معتمدی، رئیس دانشگاه، دکتر حسین پور، معاون پژوهشی، دکتر شیوندی مدیر دفتر نظارت و ارزیابی، دکتر برزویان مدیر برنامه و بودجه، دکتر خلعتبری و مدیران گروه های آموزشی و پژوهشی دانشکده، نشست ارزیابی و بررسی برنامه راهبردی سال 1403 دانشکده الهیات و معارف اسلامی مورد بررسی قرار گرفت.

ریاست محترم دانشگاه و معاون پژوهشی ضمن اشاره به اهداف بلند مدت برنامه ، در خصوص مفاد و جزئیات برنامه پیشنهادی نکاتی را به عنوان راهگشایی و هدایت بیان کردند.
در این نشست رییس و معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده و مدیران گروه ها نیز بر حسب مورد به ارائه گزارش از روند اجرای برنامه ها در سال گذشته و برنامه های پیش روی سال جدید پرداختند.
دانشگاه علامه‌طباطبائی با اقتباس از اسناد بالادستی همچون سند چشم‌انداز 20 ساله، نقشه جامع علمی کشور و برنامه پنج ساله، اقدام به تدوین برنامه‌های راهبردی کرده تا در بلند مدت بتواند گام موثری در حوزه‌های برندسازی، ارتقای سطح آموزش، پژوهش، ارتباط با جامعه و نظام بین‌الملل بردارد.