جلسه معارفه معاون پژوهشی دانشکده

۰۸ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۲ کد : ۲۴۷۵۹ خبر روز پژوهش
این جلسه دوشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۲ سالن شیخ طوسی دانشکده برگزار گردید
جلسه معارفه معاون پژوهشی دانشکده

جلسه معارفه معاون پژوهشی دانشکده الهیات و معارف اسلامی در سالن شیخ طوسی دانشکده برگزار گردید.
با حضور ریاست دانشکده الهیات ومعارف اسلامی جناب آقای دکتر حسام الدین خلعتبری، و معاونین آموزشی و پژوهشی دانشکده، اعضای هیات علمی و یاوران علمی دانشکده در سالن شیخ طوسی -که به تازگی تجهیز شده است- مراسم معارفه دکتر یاسر تک فلاح معاون پژوهشی دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار گردید.
در ابتدای مراسم دکتر خلعتبری گزارشی از فرایند تجهیز امکانات دانشکده ارائه نمودند و در ادامه بر لزوم تشکیل معاونت پژوهشی با توجه به سیاست های اعلامی و راهبردی دانشگاه تاکید و به همین منظور از قبول زحمت آقای دکتر تک فلاح بابت تصدی این مسئولیت قدردانی نمودند.
در ادامه دکتر اشکان نعیمی، معاون آموزشی دانشکده الهیات که تاکنون عهده دار مسئولیت پژوهشی و آموزشی بصورت همزمان بودند از اعتماد ریاست دانشکده به ایشان در مدت مسئولیت معاونت پژوهشی تشکر و توضیحاتی در خصوص اقدامات صورت گرفته در این معاونت بیان نمودند.
در پایان حکم مسئولیت آقای دکتر یاسر تک فلاح توسط استاد پیش کسوت دکتر صالح حسن زاده، معاون سابق پژوهشی دانشکده به ایشان تحویل داده شد.