معرفی نفرات برتر مسابقات المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه

۲۳ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۵:۳۲ کد : ۲۴۹۸۲ خبر روز
نخستین المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه در دو بخش مردان و زنان با مشارکت بیش از ۶۰۰ نفر عضو علمی و اداری در ۹ رشته ورزشی برگزار شد.
معرفی نفرات برتر مسابقات المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، نخستین المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه علامه‌طباطبائی در دو بخش مردان و زنان با مشارکت بیش از 600 نفر از اعضای علمی و اداری در 9 رشته ورزشی، با همکاری معاونت توسعه و مدیریت منابع و معاونت دانشجویی برگزار شد.
این مسابقات در رشته‌های فوتسال، والیبال، شنا، شطرنج، تنیس روی میز، تیراندازی، بدمینتون، دارت و فوتبال دستی در مجموعه ورزشی پردیس مرکزی دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد.
گفتنی است همکار پژوهشی دانشکده الهیات و معارف اسلامی سرکار خانم مریم پرویزی در رشته شنا حائز رتبه دوم و آقای تقی کریمی همکار بخش خدمات دانشکده در بخش فوتسال رتبه دوم دانشگاهی را کسب کرده اند.