دیدار صمیمی رییس دانشکده الهیات و معارف اسلامی با معاون، رییس و همکاران آموزشی دانشکده

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۶ کد : ۲۵۲۸۷ خبر روز
در هفته گرامیداشت سرآمدی آموزش، نشستی صمیمی با حضور ریاست دانشکده الهیات و معارف اسلامی در جمع همکاران آموزش برگزار شد. در ابتدای این نشست دکتر اشکان نعیمی، معاون آموزشی دانشکده ضمن تبریک هفته آموزش، گزارشی از برنامه های آموزشی دانشکده در سال گذشته و سیاست های آموزشی ارائه نمود. در ادامه دکتر حسام الدین خلعتبری ضمن تبریک هفته آموزش به همکاران پرتلاش دانشکده، آموزش را از امور دقیق و حساس نهاد دانشگاه دانست و بر لزوم همراهی و همکاری با استادان و دانشجویان در بحث آموزش تاکید نمود. در ادامه همکاران آموزشی حاضر در این جلسه به بیان مطالبی در این حوزه پرداختند. در پایان با اهدای لوح تقدیر از همکاران آموزش به پاس زحماتشان تقدیر بعمل آمد.