تقدیر از حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی کربلائی پازوکی بعنوان استاد نمونه دانشکده الهیات و معارف اسلامی

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۵:۱۴ کد : ۲۵۳۲۹ خبر روز
در نشست روسای دانشکده های الهیات و معارف اسلامی دانشگاههای کشور در دانشگاه تهران از استادان برتر دانشکده های کشور تقدیر بعمل آمد. در این نشست که به مناسبت گرامیداشت استاد شهید مرتضی مطهری و به مناسبت روز معلم برگزار گردید از استاد فرهیخته حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی کربلائی پازوکی بعنوان استاد نمونه دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی به همراه دیگر اساتید برتر دانشکده های الهیات سطح کشور تقدیر بعمل آمد. گفتنی است دکتر علی کربلائی پازوکی دانشیار گروه معارف اسلامی و مدیر گروه کلام و فلسفه اسلامی می باشد.