آیین گرامیداشت « مقام استاد» دانشگاه با معرفی استادان نمونه کشوری و استادان منتخب سرآمد دانشگاهی برگزار شد.

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۱۸ کد : ۲۵۴۹۱ خبر روز
به گزارش روابط عمومی، آیین گرامیداشت «مقام استاد» دانشگاه علامه‌طباطبائی، با حضور دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز، دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه، دکتر عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، حجت‌الاسلام والمسلمین صادق اکبری اقدم، نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونان وزارت علوم، معاونان دانشگاه، روسای دانشکده‌ها و جمعی از اعضای هیئت علمی و خانواده‌های آنها، پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، در مجموعه اردویی شهید باهنر برگزار شد. گفتنی است در این مراسم از آقای دکتر صالح حسن زاده بعنوان استاد نمونه کشوری و سرکار خانم دکتر فاطمه فلاح تفتی بعنوان استاد منخب سرآمد دانشگاه تقدیر بعمل آمد.