دیدار صمیمانه رییس دانشکده الهیات و معارف اسلامی با خانواده استاد فقید دکتر مهر علی لطفی

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۶:۳۶ کد : ۲۵۶۲۶ خبر روز
در ایام گرامیداشت هفته آموزش و تقدیر از استادان آموزشی، دکتر حسام الدین خلعتبری، رییس دانشکده الهیات و معارف اسلامی با حضور در منزل استاد فقید دکتر مهر علی لطفی ضمن تبریک ایام گرامیداشت هفته آموزش و روز استاد، یاد و خاطره این عضو هیات علمی گروه معارف اسلامی را زنده نگهداشت. در این دیدار دکتر حسام الدین خلعتبری - که مصادف با روز تولد استاد مرحوم لطفی بوده است - ضمن بیان خاطراتی از آن مرحوم در طول دوران همکاری، با اهدای لوحی نسبت به مقام شامخ این استاد فقید ادای احترام کرد. استاد دکتر مهر علی لطفی، عضو هیات علمی و استاد گروه معارف اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی پس از سالیان سال تلاش و ممارست و آموزش علمی به دانشجویان در ۱۳ آبان ۱۴۰۲ جان به جان آفرین تسلیم کرد و در زادگاه خود شهر قائمشهر روی در نقاب خاک کشید.