عروج رییس جمهور محبوب و خدوم ومغتنم حضرت آیت الله رییس

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۱ کد : ۲۵۷۱۶ خبر روز اطلاعیه ها
عروج رییس جمهور محبوب و خدوم ومغتنم حضرت آیت الله رییسی و سایر همراهان را به محضر امام عصر(عج)، و ملت شریف ایران تسلیت عرض می نماییم.
عروج رییس جمهور محبوب و خدوم ومغتنم حضرت آیت الله رییس

بسم الله الرحمن الرحیم
مِنَ المُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَی نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا

در شب ولادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، رییس جمهور محبوب و مردمی ملت بزرگ ایران اسلامی به همراه جمعی از عزیزان در راه خدمت رسانی به ملت بزرگ ایران به فیض شهادت نائل آمدند.
طبق فرموده رهبر معظم انقلاب فقدان این عزیزان خللی در مسیر اداره کشور بوجود نخواهد آورد.
اینجانب به نمایندگی از همکاران هیات علمی، یاوران علمی و دانشجویان دانشکده، عروج رییس جمهور محبوب و خدوم آیت الله رییسی و همراهانش دکتر حسین امیرعبدالهیان وزیر امور خارجه، حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم امام جمعه تبریز، دکتر مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و سایر همراهان را به محضر امام عصر(عج)، رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی و ملت شریف ایران تسلیت عرض می کنم.
رحمت و غفران الهی برای شادی روح این عزیزان و تسلای خاطر بازماندگان را از درگاه خداوند متعال مسئلت می نماییم.

دکتر حسام الدین خلعتبری
رییس دانشکده الهیات و معارف اسلامی