نشست «حجاب و زیست عفیفانه» با موضوع بررسی ابعاد اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی حجاب در دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار شد.

۰۱ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۰۲ کد : ۲۵۷۴۳ خبر روز
روز سه شنبه یکم خرداد سال جاری نشستی با موضوع « حجاب و زیست عفیفانه» با حضور حجت الاسلام و المسلمین اکبری اقدم، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسام الدین خلعتبری، رییس دانشکده الهیات و معارف اسلامی، معاونین، مسئول واحد خواهران نهاد نمایندگی، اعضای هیات علمی و تعدادی از دانشجویان در محل سالن شیخ طوسی دانشکده برگزار گردید. در این نشست تخصصی در ابتدا حاضرین به بیان نظرات و پیشنهادات خود در خصوص وضعیت موجود و راهکار های پیشنهادی جهت بهبود وضعیت حجاب پرداختند. در ادامه مهمانان حاضر در دانشکده مطالبی در خصوص حجاب و زیست عفیفانه با موضوع بررسی ابعاد آن با تکیه بر فرمایشات مقام معظم رهبری پرداختند.