دیدار ریاست دانشکده الهیات و معارف اسلامی با استادان، دانشجویان و همکاران اداری دانشکده الهیات

۰۲ مهر ۱۴۰۳ | ۱۳:۱۴ کد : ۲۶۵۴۹ خبر روز

در آغازین روزهای سال تحصیلی جدید و در هفته گرامیداشت دفاع مقدس نشستی صمیمی با حضور دکتر حسام الدین خلعتبری، رییس دانشکده الهیات و معارف اسلامی و با حضور اعضای هیات علمی دانشکده در محل سالن شیخ طوسی دانشکده برگزار گردید.
در ابتدای این نشست، معاونین آموزشی و پژوهشی دانشکده به بیان مطالبی پیرامون حوزه معاونت خویش پرداختند.

در ادامه دکتر حسام الدین خلعتبری رییس دانشکده الهیات و معارف اسلامی با حضور در جمع استادان و اعضای هیات علمی دانشکده الهیات ضمن خیر مقدم و تبریک ایام الله هفته دفاع مقدس و تبریک آغاز و بازگشایی سال جدید تحصیلی به بیان نکاتی از فعالیت های علمی و اجرایی و برنامه های جاری پرداخت.

در ادامه این نشست تعدادی از استادان حاضر در این نشست به بیان مطالبی پرداختند.

گفتنی است قبل از این برنامه رییس دانشکده الهیات و معارف اسلامی با حضور در اتاق استادان و همکاران اداری و با حضور در کلاس های آموزشی بر روند برگزاری کلاس ها از نزدیک نظارت نمودند.