تقدیر رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی از مقام‌آوران علمی و ورزشی در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳

۰۴ مهر ۱۴۰۳ | ۰۷:۴۲ کد : ۲۶۵۶۴ خبر روز
مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه و مدال‌آوران المپیادهای ورزشی دانشگاه‌علامه‌طباطبائی در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ با حضور رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی در محل سالن شورای حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.
تقدیر رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی از مقام‌آوران علمی و ورزشی در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳

مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه و مدال‌آوران المپیادهای ورزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ با حضور دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی، دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی، دکتر محمدرضا قاسمیان مقدم، مدیر امور تربیت بدنی دانشگاه و جمعی از رؤسای دانشکده‌ها، دوشنبه ۲ مهر ماه در محل سالن شورای حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم، از سرکار خانم فاطمه رحیمی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم قران و حدیث، در کنار دیگر دانشجویان نمونه کشوری و دانشگاه علامه‌طباطبائی در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ تقدیر بعمل آمد.

در ادامه از رییس دانشکده الهیات و معارف اسلامی و سه نفر از روسای دیگر دانشکده ها که در ایجاد بستر و زمینه سازی به منظور کسب رتبه های برتر دانشجویی فعالیت بیشتری داشته اند تقدیر شد.